Hebt ú het wel eens gezien? Iemand ligt op straat, mensen staan er omheen, 112 is gebeld. Hartstilstand, zeggen omstanders, … en niemand weet wat te doen…

Dat hoeft ú niet meer te overkomen.

Nu is het moment om een reanimatiecursus te volgen!

Cursus reanimatie volgen?

Al sinds jaar en dag verzorgen wij deze cursussen. Ook voor u bestaat een niet geringe kans dat u ooit geconfronteerd wordt met iemand die een acute ademhalings- of hartstilstand krijgt. Is er dan niemand in de directe omgeving die hulp kan bieden dan heeft die persoon weinig kans op overleven. Met hulp van reanimatie-instructeurs leiden wij per jaar ruim 2500 cursisten op tot reanimist. Een nog groter aantal geven wij een herhalingscursus. Deze herhalingen zijn belangrijk, ook al hoeft de vaardigheid (hopelijk) nooit in praktijk gebracht te worden. Toch moet die vaardigheid geoefend worden om op peil te blijven. Ongeveer tien procent van onze cursisten brengen het geleerde daadwerkelijk ooit in praktijk. Heeft u interesse om ook een steentje bij te dragen aan een 'hartbewaakt' Nederland, neem dan contact op met ons:

Informatienummer reanimatie-cursussen: 0475-317272

*geven wij zelf geen cursussen in de directe omgeving van uw woonplaats, dan krijgt u van ons een adres van een andere organisatie die dat wel doet.